Εντυπωσιακά ξεκίνησε το Ισπανικό EnduroGP με το Super Test που πραγματοποιήθηκε χθες υπό το βλέμμα 4000 θεατών.

enduro gp

Ο SALVINI Alex ήταν ο ταχύτερος της μεγάλης κατηγορίας έχοντας και τον καλύτερο χρόνο στην γενική, κερδίζοντας για την αυριανή ημέρα το πλεονέκτημα των 12 δευτερολέπτων. Στην δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι WATSON Nathan και CHARLIER Christophe που κινήθηκαν ταχύτατα και βρέθηκαν μερικά δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Ιταλό.

Στην Enduro2 ο GARCIA Josep μπροστά στους συμπατριώτες του, κατάφερε να είναι ο νικητής αφήνοντας πίσω του τους SJOSTROM Tommy και McCANNEY Daniel.

Ο Σουηδός PERSSON Mikael δικαιολόγησε τον τίτλο του σαν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στην Junior κερδίζοντας την κατηγορία. Η απόδοση των DEBAUD Valerian και FRANCISCO Enric που συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα ήταν πολύ καλή βρισκόμενοι μπροστά από πιο έμπειρους αναβάτες στην κατηγορία.

Στην Youth 125 οι TRIGO HIJON Alonso και JOHANSSON Calle κατάφεραν να τερματίσουν με τον ίδιο χρόνο μοιραζόμενοι την πρώτη θέση, ενώ στις γυναίκες η Ισπανίδα SANZ Laia αντάμειψε το κοινό της έχοντας τον χρόνο.

Αποτελέσματα:1 2 3

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.