Ο Paul BOLTON (GB – KTM) έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα superenduro, μετά από μια άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του γερμανικού GP, παρά την καλή εκκίνηση στην Superpole, όπως λέμε, η δυστυχία κάποιων φέρνει την ευτυχία άλλων.

Paul BOLTON

O Kevin ROOKSTOOL (ΗΠΑ – Sherco ) είναι αυτός ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βρετανό στην Λίστα. Πολύ γρήγορα, ο αναβάτης της Sherco αποδείχθηκε σε μερικά προκριματικά ότι έχει ό, τι χρειάζεται για να έρθει και να αγωνιστεί για μία απο τις 5 πρώτες θέσεις στην κατηγορία Prestige.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.