Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε με την ομάδα του και την Monster Energy στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

2948833d2822a0c04b5159a0db3c3639

 

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η φωτογράφιση δεν ήταν και ότι πιο εύκολο, καθώς η μόνη πρόσβαση είναι δια υδάτων. Αυτό σημαίνει ότι όλος ο εξοπλισμός και τα μηχανήματα για να σχηματιστεί η “πίστα” έπρεπε να μεταφερθούν μέσω της θάλασσας. Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα μια ομάδα 23 ατόμων επεξεργάστηκαν περίπου 12 τόνους άμμο και σημείωσαν πάνω από 100 εργατοώρες, το αποτέλεσμα απλά μοναδικό. Σε αυτό το ειδυλλιακό μέρος όπου ο ήλιος δύει, είναι τα συστατικά για την τέλεια συνταγή.

475d465f60940def22cb98d16deeb5cf (1)

Βέβαια δεν θα μπορούσαν να έλειπαν και οι κακοτοπιές. Με μια καταιγίδα να χτυπά το μέρος και το 60% περίπου της εργασίας χάθηκε. ‘Ολο αυτό έπρεπε να ξαναγίνει πάλι σε μια μέρα. Παρ όλα αυτά ο στόχος επιτεύχθη και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

256ee0d57fd3cef0e3d1adc0c6b9c20b

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι μακράν το πιο παράξενο μέρος που έχει οδηγήσει. Όλοι οι αναβάτες είναι συνηθισμένοι σε μεγάλες πίστες και ωραία τοπία. Αυτό ήταν κάτι μοναδικό, δίπλα ακριβώς από την θάλασσα και με το ναυάγιο να βρίσκεται εκεί. Το να είσαι εργοστασιακός αναβάτης και να έχεις χορηγό την Monster Energy είναι σαν όνειρο για έμενα.

Α. Πανταζής

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.