Λιγότερο απο ένας μήνας απομένει για το Anaheim 1 και την έναρξη της σεζόν Supercross, απο τα πιο σημαντικά αγωνιστικά γεγονότα στον κόσμο, όπου θα είναι ο πρώτος αγώνας από μια μακριά σειρά, αλλά θα έχουμε επίσης και την επιστροφή του Ken Roczen στους αγώνες μετά από τον άσχημο τραυματισμό που υπέστη στις 22 Ιανουαρίου 2017.

ken-rokzen

Έχουν περάσει 357 ημέρες με πάνω απο 11 επεμβάσεις, ένα νάρθηκα στον καρπό και την επιθυμία να είναι περισσότερο από ό, τι πριν έτοιμος. Με πολλά σχόλια και κάποια αδυναμία στον βραχίονα του, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι αυτό ήταν το τέλος του Kenny, κάτι στο οποίο ο ίδιος δεν πιστεύει, πιο πεισμωμένος και αποφασισμένος ο Roczen δείχνει να είναι έτοιμος.

Λίγο λιγότερο από ένα μήνα με την προετοιμασία να συνεχίζετε, στα κοινωνικά δίκτυά υπάρχουν video όπου δείχνουν πως είναι έτοιμος ο Κεν, όπου ο ίδιος δήλωσε ότι αν δεν κερδίσει στην πρώτη του κούρσα δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά θα παλέψει για την νίκη. Δείτε παρακάτω ένα video όπου ο Ken δείχνει να είναι αρκετά έτοιμος για την επιστροφή του.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.