Χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την HONDA REDMOTO, ο Ιταλός Redondi Giacomo θα είναι το πέμπτο μέλος της ιταλικής ομάδας που θα συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ENDURO αλλά και στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Redondi Giacomo

Ο Ιταλός αστέρας του ENDURO καλωσόρισε το νέο έτος με φωτογραφίες και video στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα μαζικής δικτυώσεις πάνω σε ένα HONDA CRF-450, μάλλον κλείνοντας και τις κινήσεις της ομάδας για το επόμενο έτος έχοντας πέντε αναβάτες. O Redondi που βρίσκετε στο εικοστό τρίτο έτος του, την επόμενη χρονιά εκτός από κατασκευαστή θα αλλάξει πιθανότατα και κατηγορία βουτώντας στα βαθιά της EJ.

 

Η σύνθεση της HONDA REDMOTO για το πρωτάθλημα είναι οι:
SORECA Davide EJ
BATTIG Alessandro E1
BALLETTI Oscar E1
GUARNERI Davide E2
REDONDI Giacomo EJ

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.