Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Anaheim το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν ο αναβάτης της Yamaha Weston Peick βγήκε εκτός πίστας μετά απο πίεση του Vince Friese, αλλά η βεντέτα μεταξύ των δύο είχε ξεκινήσει χρόνια πίσω. Ο Peick είχε μία ανάρμοστη συμπεριφορά και για αυτό και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό του αγώνα, όπως και του επόμενου στο Σαν Ντιέγκο μαζί με πρόστιμο 5.000 $. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του αναβάτη.

peick

Αν και είχα λίγο χρόνο για να σκεφτώ τις ενέργειές μου το περασμένο Σάββατο το βράδυ αισθάνθηκα ότι ήταν σημαντικό να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο που εγώ ο ίδιος αντιμετώπισα εν θερμό το περιστατικό. Οφείλω να ομολογήσω ότι  έχω συγκλονιστεί από την υποστήριξη που έλαβα, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι η πίστα είναι ένα μέρος για να συναγωνιστείς με την μοτοσυκλέτα σου.

Δεν μπορώ να θυμηθώ μια χρονιά όπου τη πίεση του αγώνα ήταν τόσο δυνατή. Ανυπομονώ να επιστρέψω στον τρίτο αγώνα και να αγωνιστώ με τον τρόπο που ξέρω για αυτούς που αντιπροσωπεύω, τους χορηγούς και τους θαυμαστές, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.