Ο αναβάτης της Red Bull KTM, Pauls Jonass την επόμενη Κυριακή δεν θα ξεκινήσει στον πρώτο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος στο Alghero λόγο τραυματισμού.

Pauls Jonass

Ο Jonass είχε μια πτώση διπλώνοντας τον αντίχειρά του προς τα πίσω κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στη Σαρδηνία. Το νούμερο δύο του 2015 παγκοσμίου πρωταθλήματος πήγε στο Βέλγιο για να δει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Σήμερα είναι με γύψο στον χέρι και θα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα.

Όταν υπάρχουν περισσότερες ειδήσεις για τον τραυματισμό του Jonass το βάζουμε εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.