Ο αναβάτης της Red Bull KTM Factory, Pauls Jonass θα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, που σημαίνει ότι θα χάσει το GP του Assen, τα δύο GP στην Αμερική και πιθανώς το Monster Energy Motocross των Εθνών.

Pauls Jonass

Pauls Jonass: «Είναι δύσκολο, αλλά δυστυχώς θα είμαι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν μετά το ατύχημα που είχα στην Τσεχική Δημοκρατία. Υποφέρω άσχημα μετά την διάσειση και ακόμα το μυαλό μου είναι αρκετά μπερδεμένο. Θα ήθελα πραγματικά να αγωνιστώ στο Assen, αλλά μετά το τελευταίο check-up, οι γιατροί μου δεν μου επιτρέπουν να οδηγήσω για τουλάχιστον ένα μήνα. «

Ο Λετονός αναβάτης είχε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα MX2 και τώρα είναι στην πέμπτη θέση, και θα μπορούσε να πέσει και στην έκτη ή έβδομη ακόμη.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.