Η Gas Gas αφού ανακοινώσει τη δέσμευση του θρυλικού Giovanni SALA ως Διευθυντή της ομάδας και την ένταξη του Johnny Aubert, συνεχίζει τις δυναμικές κινήσεις κλείνοντας συμφωνία με τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Christophe NAMBOTIN.

nabotin

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν για επικείμενη συμφωνία μεταξύ του ισπανικού εργοστασίου και του Γάλλου αναβάτη επιβεβαιώθηκαν, με τον Christophe NAMBOTIN να επιστρέφει στην Gas Gas μετά από έξι χρόνια.

Ο Christophe NAMBOTIN που βρισκόταν στην KTM από το 2012 επιστρέφει στην Gas Gas και θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη νέα 300 EC, δίνοντας μεγάλη ικανοποίηση στον νέο διευθυντή ομάδας Giò Sala! Christophe Nambotin: «Το νέο 300 EC είναι πραγματικά όμορφο και επιστρέφοντας στην Gas Gas είναι λίγο σαν να επανέρχομαι στις ρίζες!»

Μαζί του στην ομάδα του παγκοσμίου θα βρίσκετε ο επίσης Γάλλος Antoine Basset που ήταν άτυχος την περσινή χρονιά χάνοντας όλο το πρωτάθλημα λόγο ενός τραυματισμού.

Η Gas Gas φαίνεται να ψάχνει για έναν τρίτο αναβάτη για να ολοκληρώσει την παγκόσμια ανταγωνιστική ομάδα, ενώ ο επίσης εισερχόμενος στην ομάδα Johnny Aubert θα αναλάβει πιθανότατα την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.