Ο οδηγός της Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing, Max Nagl, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν στα MXGP 2015, παίρνοντας δυο επάξιες νίκες πάνω στην FC 450 μοτοσυκλέτα του. Παίρνοντας την εκκίνηση και στους δύο αγώνες και διατηρώντας την πρωτοπορία του σε κάθε γύρο και στους δύο αγώνες απόλαυσε δυο αξέχαστες νίκες. Ήταν το τέλειο ξεκίνημα της σεζόν για τον έμπειρο Max.

Η ομάδα Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing πανηγυρίζει στο βάθρο

Η ομάδα Red Bull IceOne Husqvarna
Factory Racing πανηγυρίζει στο βάθρο

Επιστρέφοντας στην κατηγορία MXGP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Motocross, τα αποτελέσματα του Nagl στο GP του Κατάρ σηματοδοτούν μια ιστορική νίκη για την Husqvarna, η οποία διαθέτει μεγάλη και επιτυχημένη ιστορία στο motocross.

Ο Max Nagl γιορτάζει μια ιστορική νίκη για την Husqvarna Motorcycles

Ο Max Nagl γιορτάζει μια ιστορική νίκη
για την Husqvarna Motorcycles

Ένας από τους πιο αναμενόμενους αγώνες του MXGP, των τελευταίων χρόνων, το GP του Κατάρ, δεν μπορούσε να πάει καλύτερα για τον Nagl και την Husqvarna. Ξεκινώντας δυνατά από την αρχή του πρώτου αγώνα, ο αναβάτης της ομάδας IceOne, μπήκε στην πρώτη στροφή με φανερή διαφορά μπροστά από τον κοντινότερο αντίπαλό του. Διατηρώντας την πρωτοπορία του, ο Max ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με καθαρή την πίστα μπροστά του και συνέχισε την σκληρή προσπάθεια για να έχει από νωρίς το πλεονέκτημα. Παραμένοντας στην πρώτη θέση του αγώνα, ο αναβάτης οδηγούσε σε κάθε γύρο αποφασιστικά και χωρίς λάθη. Όσο τελείωναν οι γύροι, έβαζε τις τελευταίες πινελιές για να πάρει
μια σημαντική νίκη.

Ο δεύτερος αγώνας ήταν απλά ένα αντίγραφο του πρώτου, για τον Nagl. Κάνοντας πάλι μια τέλεια εκκίνηση, διαχειρίστηκε τις προκλήσεις των πρώτων γύρων με μια εντυπωσιακή απόδοση. Πιέζοντας σκληρά, όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα, πήρε γρήγορα την πρωτοπορία, την οποία και διατήρησε για όλη την διάρκεια του αγώνα. Με τις συνθήκες της πίστας να κάνουν το GP του Κατάρ, ιδιαίτερα δύσκολο, ο Nagl απόλαυσε μια δεύτερη νίκη για να πάρει από νωρίς προβάδισμα στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος MXGP 2015.

Ο Max Nagl ξεκίνησε τέλεια και πήρε την εκκίνηση και στους δύο αγώνες

Ο Max Nagl ξεκίνησε τέλεια και πήρε
την εκκίνηση και στους δύο αγώνες

Ο team-mate του Nagl, Todd Waters ολοκλήρωσε το GP του Κατάρ, στην 15η και 13η θέση, δίνοντας σκληρή μάχη κατά την διάρκεια του κάθε αγώνα. Έχοντας μια σκληρή πτώση νωρίς στον πρώτο αγώνα, ο Nathan Watson δεν συνέχισε στο επόμενο σκέλος του GP. Υποφέροντας από διάσειση ο Nathan, ευτυχώς δεν είχε άλλους τραυματισμούς.

Ο Aleksandr Tonkov, της Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing, έδωσε την δική του μάχη σε ένα δύσκολο GP, απολαμβάνοντας την τρίτη θέση στον δεύτερο αγώνα. Έχοντας μια πτώση, ενώ είχε καλή θέση εκκίνησης, στην αρχή του πρώτου αγώνα του MX2, ο Tonkov εξάρθρωσε τον ώμο του, όμως κατάφερε να τον βάλει στην θέση του και να δώσει μάχη μέχρι την 10η θέση, στην οποία τερμάτισε. Αβέβαιος για το αν θα μπορεί να συμμετέχει στον δεύτερο αγώνα, με έναν επίδεσμο στον ώμο, ο αποφασισμένος νεαρός τα πήγε καλά σε μία πίστα που συνεχώς αυξανόταν η δυσκολία. Παρά την φανερή δυσφορία από τον ώμο του, ο Tonkov πήρε μια αξιέπαινη τρίτη θέση, και βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος MX2.

Max Nagl – Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racing:
“Τι μπορώ να πω. Αυτό είναι το τέλειο ξεκίνημα, που όλοι  ονειρεύονται, για ένα πρωτάθλημα. Είναι καταπληκτικό το ότι η σεζόν μου ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλοι στην ομάδα έχουν δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό. Πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι μόνο το πρώτο GP και ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες μπροστά μας στο πρωτάθλημα, αλλά είναι μια πολύ καλή αρχή. Είχα δύο τέλειους αγώνες, αλλά δεν ήταν εύκολοι. Η πίστα ήταν πολύ ανώμαλη, ειδικά στον δεύτερο αγώνα. Έπρεπε να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος, διότι ήταν πολύ εύκολο να κάνεις λάθος. Προς το τέλος του δεύτερου αγώνα άρχισα να ανησυχώ λίγο, διότι η πίστα ήταν πολύ ανώμαλη. Η μοτοσυκλέτα μου και οι
αναρτήσεις ήταν απίστευτες, και ξέρω ότι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Οι δύο νίκες είναι μια πολύ καλή αρχή για μένα και την ομάδα μου. Τώρα θα συνεχίσουμε την δουλειά και θα ξεκινήσουμε σύντομα τις προετοιμασίες για το GP του επόμενου σαββατοκύριακου.”

Antti Pyrhönen – Αρχηγός της ομάδας Red Bull IceOne
Husqvarna Factory Racing: “Αυτό είναι σαν όνειρο για μένα. Μετά από όλες τις δυσκολίες που είχαμε την προηγούμενη χρονιά σαν ομάδα, το να ξεκινήσουμε το 2015 με τόσο θετικό τρόπο είναι απλά εκπληκτικό. Στον Max άξιζε πραγματικά αυτό το αποτέλεσμα. Από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς δουλεύει πολύ σκληρά, κάνοντας προετοιμασία και πιστεύοντας πάντα στον εαυτό του. Ήταν άψογος και στους δύο αγώνες. Περίμενα κάτι καλό από αυτόν, αλλά αυτό είναι απλά απίστευτο. Αλλά όπως ο Max είπε, αυτή είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου πρωταθλήματος. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στην προσπάθεια να συνεχίσουμε αυτή τη θετική πορεία.”

Aleksandr Tonkov – Wilvo Nestaan Husqvarna Factory
Racing: “Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που τελείωσε το GP. Ήταν δύσκολο και η πίστα ήταν πολύ σκληρή σε κάποια σημεία, αλλά πιστεύω ότι η ταχύτητά μου ήταν καλή, όπως και η φυσική μου κατάσταση. Δεν ήμουν πάνω στη μοτοσυκλέτα για αρκετό διάστημα και ξέρω ότι μπορώ να δυναμώσω και να γίνω πιο γρήγορος. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε καλά, αλλά όταν έπεσα εξαρθρώθηκε ο ώμος μου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και δεν ήξερα τι μπορούσα να κάνω. Σήκωσα το χέρι μου, έβαλα τον ώμο στην θέση του και κατάφερα να τερματίσω 10ος. Δεν ήμουν σίγουρος αν μπορούσα να ξεκινήσω τον δεύτερο αγώνα. Δέσαμε τον ώμο με έναν επίδεσμο και ξεκίνησα. Ένιωθα καλά, αλλά η πίστα ήταν ανελέητη. Προσπάθησα πολύ και παρόλο ότι δεν είχα άλλη αντοχή στο χέρι μου, τερμάτισα τρίτος, το οποίο είναι πολύ καλό.”

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.