Το Γερμανικό αστέρι συνεχίζει με την την ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING. 

Max Nagl

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατηγορία MXGP του 2016 FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Husqvarna FC του 450, και το 2017 ο Nagl θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα MXGP για τρίτη σεζόν με την Husqvarna.

Βρισκόταν ηγέτης στο πρωτάθλημα ΜXGP κατά την διάρκεια των πρώτων εννέα γύρων της σεζόν 2015 με 30 βαθμούς πριν από τον τραυματισμό του. Φέτος ο Max έχει εξασφαλίσει όχι λιγότερες από 14 εμφανίσεις στο βάθρο με νίκες στην Αργεντινή, την Τσεχική Δημοκρατία και το Βέλγιο, και βρίσκεται στην τρίτη θέση στο MXGP πρωτάθλημα με τέσσερις αγώνες να απομένουν, με μόλις 14 βαθμούς πίσω από τον Ιταλό Antonio Cairoli.

Antti Pyrhönen – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team Manager: «Συνεχίζουμε τη συνεργασία με Max και είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι. Μαζί έχουμε βιώσει τόσα πολύ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, με τον Max δείχνοντας τεράστια ποσά του επαγγελματισμού ανά πάσα στιγμή. Ο καθένας ξέρει ακριβώς πόσο γρήγορος και ταλαντούχος αναβάτης είναι και πιστεύω ότι το επόμενο έτος θα είναι και πάλι τακτική στο βάθρο, με πρόκληση για νίκες GP και τον τίτλο MXGP. » 

Robert Jonas – Αντιπρόεδρος Husqvarna Motorsport:» Η συμβολή του Max και η προσπάθεια με την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απίστευτη. Μιλώ για όλους τους εμπλεκόμενους, και είμαστε μια χαρά με την επέκταση του συμβολαίου μαζί του. Δεν είναι μόνο το ότι έχει την ταχύτητα για να κερδίσει, έχει επίσης τεράστια εμπειρία και φανταστική κίνηση, η οποία αναδεικνύετε πολύ καλύτερα με όλους μέσα στην ομάδα. Μας άρεσε αυτή η χρονιά και η περασμένη σεζόν, πιστεύουμε ο Max θα είναι και πάλι μια πραγματική υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα MXGP «. 

Max Nagl:» Έχω απολαύσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες στιγμές της καριέρας μου ως MXGP αναβάτη με την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, ώστε να μείνω με την Husqvarna, με τον Antti και τα παιδιά είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος. Νομίζω ότι έχουμε δείξει τι είμαστε ικανοί να κάνουμε ως ομάδα και να απολαμβάνουμε πολλά θετικά κατά τη διάρκεια τόσο του τρέχοντος έτους όσο και του 2015. Παρά το γεγονός ότι είμαι σήμερα ένας από τους πιο έμπειρους αναβάτες στην κατηγορία MXGP, πραγματικά πιστεύω ότι μπορώ να είμαι εξίσου ανταγωνιστικός το επόμενο έτος, όπως είμαι και τώρα. Συνεχίζοντας να είμαι ένα μέρος της ομάδας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing είναι κάτι που με ενθουσιάζει. «

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.