Άσχημα νέα για τον Max Anstie , ο αναβάτης της Kawasaki μετά απο μία άσχημη πτώση που είχε στο Κατάρ, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, θα χάσετε το δεύτερο σκέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross στην Ταϊλάνδη. Ο Max θα κάνει τα τα πάντα για να είναι στον τρίτο γύρο στην Αργεντινή.

Max Anstie

Steve Dixon, Διευθυντής ομάδας: «Δυστυχώς το Σάββατο χωρίς να φταίει, αλλά απο λάθος άλλου αναβάτη ο Max, έχασε το άλμα, και προσγειώθηκε με τα πόδια. Max χρειάστηκε ράμματα και παυσίπονα για να οδηγήσει, προκαλώντας μια έλλειψη ευαισθησίας στο πόδι.
Στο δεύτερο αγώνα ο Max είχε μία πτώση στο διπλό άλμα, ευτυχώς του άφησε μόνο μώλωπες. Ο Max και η ομάδα του πήραν την απόφαση να χάσουμε αυτή την εβδομάδα, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με μεγάλη προσοχή και φυσιοθεραπεία ο Max ελπίζει να είναι και πάλι έτοιμος για τον πρώτο γύρο του Maxxis στη Βρετανία ή την Αργεντινή.

Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με την ταχύτητα του Max και είναι κρίμα, αλλά είναι μια μακρά σεζόν. »

Max Anstie: «Άσχημα νέα. Δεν θα πάω στην Ταϊλάνδη. Θα επιστρέψω στην Αργεντινή. Τα πράγματα είναι καλύτερα από ό, τι νομίζαμε αρχικά μετά την πτώση »

Περαστικά Ma…….

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.