Ο Matthew Phillips επιστρέφει στην ομάδα CH Racing, όπου κέρδισε τον τίτλο στην Enduro Τζούνιορ του 2012.

Matthew Phillips

Ο Matthew Phillips θα ηγηθεί την προσπάθεια της Sherco στην Enduro 2 με το νέο τους 450SEF-R. Ο έντονος συναγωνισμός με τους πολύ ποιοτικούς αναβάτες που είδη βρίσκονται στην κατηγορία είναι μια νέα πρόκληση για τον εικοσιδυάχρονο δις παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την Sherco και αγωνιστικά στην ομάδα CH Racing, που πριν από λίγα χρόνια με οδήγησε στο EWC,» είπε ο Φίλιπς.

«Είναι πραγματικά υπέροχο να είσαι σε μια νέα μοτοσικλέτα. Έμεινα έκπληκτος , αισθάνομαι πραγματικά άνετα και είμαι ενθουσιασμένος έτοιμος για τον σκληρό ανταγωνισμό. »

Ο Marc Teissier, επικεφαλής της Sherco, επιβεβαίωσε την κίνηση …

«Είναι σημαντικό για μας να αναζωογονήσουν το εργατικό δυναμικό μας και να σκεφτούμε το μέλλον. ο Matthew Phillips, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει δύο τίτλους παγκόσμιου πρωταθλήματος, θα δώσει μια πιο διεθνή εικόνα στην Sherco σε χώρες όπου βρισκόμαστε στο στάδιο ανάπτυξης. Το εργοστάσιο και η CH Racing θα συνεργαστούν στενά, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. «

Είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη και πολύ ανταγωνιστική στο ξεκίνημα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στο Αγκαντίρ του Μαρόκο στις 9/10 Απριλίου.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.