Μετά από απουσία ενός έτους από το Γαλλικό Πρωτάθλημα Enduro η ομάδα EUROBOOST είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της με μια νέα ομάδα έχοντας επικεφαλής τον δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro Mathias BELLINO.

Mathias Bellino

Ο Yves Rodes δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Mathias έχοντας την πεποίθηση ότι το ταλέντο του μαζί με το νέο 450RX θα τον φέρουν και πάλι ψηλά το 2018. Αυτή η νέα περιπέτεια υπόσχεται πολλά με ολόκληρη την ομάδα της HONDA RedMoto να είναι χαρούμενη με την επιλογή του Mathias BELLINO .»

Mathias Bellino: «Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα οδηγήσω την Honda την επόμενη σεζόν μαζί με υπερευαισθητοποιημένους ανθρώπους όπως ο Yves Rodes και η ομάδα του. Έδωσα τη συγκατάθεσή μου και ξεκινήσαμε το έργο, ενώ ακόμα δεν είχα ξεπεράσει τον τραυματισμό στον ώμο μου και συνεπώς χωρίς να μπορώ να δοκιμάσω το ποδήλατο. Όλοι γνωρίζουν τη φήμη των κόκκινων και κατά τη γνώμη μου δεν πήρα κανέναν κίνδυνο στην επιλογή έχοντας υψηλές βλέψεις. Η ιδέα ήρθε πριν από λίγο καιρό και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Στην ομάδα υπεύθυνος διαχειριστής θα είναι Greg Gilson. Η ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί απόλυτα αλλά σας διαβεβαιώνω ότι εργαζόμαστε σκληρά για να τελειοποιήσουμε τις τελικές λεπτομέρειες. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, με μία σούπερ δραστήρια ομάδα στο πλευρό μου και ένα πρόγραμμα κάρτα.»

Μια έντονη αλλαγή προγραμμάτων και για τον Manuel Monni που αποφάσισε να αλλάξει ομάδα για την επόμενη εποχή του enduro φεύγοντας από την TM Racing.

Manuel Monni

Ο Monni μετακόμισε στη Suzuki-Valenti με την ομάδα Lunigiana Enduro του Gianni Belloni Pasquinelli και θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Ιταλίας στην κατηγορία 250 4T και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ε1.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.