Ο Marvin Musquin αντέδρασε γρήγορα στην είδηση για την μή επιλογή του στην ομάδα της Γαλλίας όπου θα την εκπροσωπήσει στο Motocross των εθνών το 2018, άν και είχε εκφράσει την επιθυμία του να συμμετέχει.

Η Γαλλική ομοσπονδία ανακοίνωσε τους αναβάτες οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους στο Motocross des Nations στο RedBud των Η.Π.Α., αποκλείοντας τον Musquin, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Lucas Oil Pro Motocross. Αντ ‘αυτού, η ομάδα της Γαλλίας για το MXoN αποτελείτε απο τους Gautier Paulin (MX1), τον Romain Febvre (Open) και τον Dylan Ferrandis (MX2).

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Facebook, ο Musquin δήλωσε: “Όχι, δεν αρνήθηκα να αγωνιστώ για την ομάδα της Γαλλίας, ναι, δεν με επέλεξε και εγώ ήμουν έτοιμος και είχα κίνητρο. Το ημερολόγιο δεν ήταν θέμα, είχαμε κάνει τα σχέδιά μας εδώ και μήνες “

Click to accept cookies and enable this content

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.