Η Sherco Racing στην επετειακή 40η έκδοση του Rally Dakar ήθελε να κατεβάσει μια δυνατή ομάδα ώστε να διεκδικήσει θέσεις μέσα στην δεκάδα, έχοντας την εμπειρία των τεσσάρων προηγούμενων ετών.

mario roman

Οι Joan Pedrero και Adrien Metge ήταν οι αναβάτες της κατηγορίας Elite, ενώ ο Ινδός Aravind Prabhakar θα αγωνιστεί στην Super Production. Δυστυχώς όμως ένας τραυματισμός σε μια προπόνηση Motocross του Γάλλου Adrien Metge τον έθεσε εκτός με το επιτελείο της Sherco να ψάχνει πιθανό αντικαταστάτη, καθώς ο Ινδός θεωρήθηκε ότι δεν βρίσκετε στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να μπορεί να βοηθήσει τον Joan Pedrero. Τελικά η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Ισπανού Mario Román. O Mario Román μετά την νίκη του στο El Inca Hard Enduro του Περού, προτίμησε να μην συμμετάσχει στην σειρά του Superenduro 2017-2018 θέλοντας να ξεκουραστεί μετά από μια δύσκολη χρονιά και να έχει αρκετό χρόνο ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επόμενη, κάτι που τελικά δεν θα ισχύσει, καθώς είναι αναγκασμένος να συμμετάσχει στην οδύσσεια του Rally Dakar.

O Ισπανός αν και έχει μικρή εμπειρία από πλοήγηση μέσω road book, είναι ειδικός στις ακραίες εκδόσεις Enduro, ρίχνετε στα βαθιά θέλοντας ο Joan Pedrero να έχει έναν δυνατό σύμμαχο καθώς επιλέχθηκε αντί του Lorenzo Santolino.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.