Ο Mario Roman κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στο Hell’s Gate που είναι η δεύτερη για την φετινή χρονιά σε μεγάλο extreme αγώνα μετά το Ales Trem.

Ο αγώνα έκρυβε πολλές ανατροπές, ο Travis Teasdale ήταν ο ταχύτερος το πρωί αλλά το απόγευμα όλα άλλαξαν. O Travis Teasdale συνέχισε την εκπληκτική πορεία του και στον κατατακτήριο αγώνα του Hell’s Gate Metzeler 2018 που θα καθόριζε τους τριάντα αναβάτες που θα συμμετείχαν στο κύριο γεγονός. O Νοτιοαφρικανός κέρδισε και τις τέσσερις πρωινές ειδικές και είχε αποκτήσει ένα πλεονέκτημα για τον απογευματινό αγώνα που θα ξεκινούσε σε μερικές ώρες. Πίσω του οι Mario Roman και Wade Young βρίσκονταν στην δεύτερη και τρίτη θέση ενώ τέταρτος ο Βρετανός αστέρας του Extreme Enduro Graham Jarvis οδηγώντας ένα τετράχρονο 250. Στην πέμπτη θέση είχε ανάβει ο Ιταλός Diego Nicoletti ενώ καλή ήταν η παρουσία των τριών αναβατών του παγκόσμιου πρωταθλήματος Gianluca Martini(6ος), Deny Philippaerts (9ος) και Nicolo Mori (13ος) που αγωνίζονταν και οι τρεις με BETA.

Μετά τον πρωινό αγώνα κατάταξης οι τριάντα αναβάτες ρίχτηκαν σε μια δίωρη δοκιμασία με έπαθλο ένα από τα δέκα εισιτήρια για την τελική βραδινή δοκιμασία. Δύο ώρες κόλασης στο βουνό με θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές σε μονοπάτια λάσπης, απότομα βράχια, νεροφαγώματα και κανάλια νερού σε έναν ακόμα ιδιαίτερο αγώνα που σχεδίασε ο σκηνοθέτης του τρόμου στο χώρο του Enduro Fabio Fasola.

Οι Young, Jarvis, Teasdale και Roman ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές με τον Young να δείχνει αποφασισμένος να πάρει ένα καλό προβάδισμα για τον μεγάλο τελικό. Ο Young είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα των δυο ωρών με τους Jarvis, Teasdale και Roman να εναλλάσσονται στις θέσεις, λίγο πίσω του με τους τέσσερις αναβάτες να δείχνουν αρκετά κουρασμένοι αγωνιζόμενοι ενάντια στον βόρειο άνεμο και στο ήδη σκοτεινό δάσος. Τελικά οι πρώτοι δέκα ήταν οι Young, Jarvis, Teasdale, Roman, Nicoletti, Goggia, Bosi, Pfeifer, Piacenza και Maurino συμμετέχοντας στην τελική δοκιμασία Metzeler Arena που έμοιαζε με αγώνας superenduro με στην λάσπη.

Οι δυο αναβάτες της Sherco φαινόταν ότι θα κυριαρχήσουν καθώς ο Jarvis ήταν πολύ κουρασμένος, ενώ ο Teasdale αντιμετώπισε πρόβλημα με την αλυσίδα του χάνοντας χρόνο στο κυνήγι της νίκης. Ο Young κρατάει την πρωτοπορία αλλά στο δεύτερο γύρο αναγκάζετε να εγκαταλείψει από μηχανική βλάβη, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για τον ομόσταυλο του στα τελευταία χιλιόμετρα. Ο Roman είναι ασυγκράτητος βρίσκετε πολύ κοντά στην νίκη έχοντας ζήσει ακραίες συνθήκες σε μια extreme διαδρομή. Λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να βάλει και το δικό του όνομα στην χρυσή βίβλο του, κατακτώντας την νίκη στην δέκατη πέμπτη έκδοση του. Πίσω του τερμάτισαν οι Jarvis και Teasdale ενώ την πρώτη εξάδα έκλεισαν οι Ιταλοί Nicoletti, Goggia και Bosi.

Αποτελέσματα Hell’s Gate Metzeler 2018
1. ROMAN (SPA-SHERCO)
2. JARVIS (GBR-HUSQVARNA)
3. TEASDALE (ZA-BETA)
4. NICOLETTI (ITA-HUSQVARNA)
5. GOGGIA (ITA-?)
6. BOSI (ITA-BETA)
7. PFEIFER (ITA-KTM)
8.PIACENZA (ITA-BETA)
9. MAURINO (ITA-BETA)
10. YOUNG (NZ-SHERCO).

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.