Ο Ισπανός Mario Roman ανακηρύχθηκε ως ο κορυφαίος αναβάτης του Hard Enduro βάση της βαθμολογίας της WHES, έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές στους δεκαέξι επιλεγμένους αγώνες.

Mario Roman

Το World Hard EnduroS Series είναι μια προσπάθεια κάποιων ανθρώπων του χώρου με μπροστάρηδες τους Jorge Torrecillas και Michel Vallado ώστε να υπάρξει μια αρμονική συνυπάρξει των κορυφαίων ακραίων γεγονότων σε ένα πρωτάθλημα.

Το ταξίδι ξεκίνησε από το Γαλλικό ALES TREM κλείνοντας με το Inka Hard Enduro περνώντας από τρεις ηπείρους. Το extreme enduro μετά την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη και στην Νότια Αμερική με τις περισσότερες χώρες να προσπαθούν να έχουν έναν μεγάλο ακραίο αγώνα. Το Inka Hard Enduro είναι η πρόταση του Περού με συμμετοχές κυρίως από Λατινική Αμερική και κάποιους Αμερικανούς αναβάτες.

Ο Mario Roman ταξίδεψε στο Περού και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κατάφερε να πάρει την νίκη. Πίσω του τερμάτισαν ο Χιλιανός Benjamín Herrera με τον Mitch Carvolth να είναι τρίτος. Στην τελική κατάταξη του που όλοι αναβάτες συμμετέχουν σε επιλέγουν αγώνες ο Roman πήρε τον τίτλο αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Βρετανό Graham Jarvis που πέρσι ήταν ο πρώτος της κατάταξης, και τρίτο τον ομόσταυλο του στην ομάδα της Sherco Νοτιοαφρικανό Wade Young.

Mario Roman1

 

Mario Roman: « Ήταν μια μεγάλη ανταμοιβή για αυτή τη σεζόν σε μια χρόνια γεμάτη προκλήσεις. Αν και δεν είναι ένας τίτλο της FIM, για μένα έχει την ίδια ισχύ, μετά από μια δύσκολη χρονιά με πολλούς αγώνες και ατελείωτες ώρες προπόνησης θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου και να ξεκουραστώ. Xρειάζομαι ενέργεια ώστε να μπορέσω να αντεπεξέλθω στην επόμενη χρονιά, ως εκ τούτου δεν θα είμαι παρών στην σειρά του Superenduro .»

24891625_1556746121070921_603550376_n

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.