Η Suzuki ανακοίνωσε ότι ο Malcolm Stewart θα αντικαταστήσει τον τραυματία Justin Bogle.

26231647_1999562410285475_2475729599985311869_n

Η συνεργασία θα ξεκινήσει από τον δεύτερο αγώνα της σειράς που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Χιούστον, με τον Stewart να οδηγεί ένα RM-Z 450 για την ομάδα της Autotrader / Yoshimura / Suzuki Factory Racing. Δεν έχει οριστεί η διάρκεια της συνεργασίας, με τον πρώην πρωταθλητής SX AMA 250 στην ανατολική περιφέρεια να αγωνίζεται για όσους αγώνες χρειαστεί ο Bogle να ανακάμψει από τον τραυματισμό του.

Stewart: “Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ήμουν τόσο απασχολημένος να βάλω τα πάντα στη θέση τους για να μπορέσω να οδηγήσω μόνος μου. Eίναι πραγματικά δύσκολο για αυτό προτίμησα να μην αγωνιστώ στο Anaheim το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όταν ο Jeremy Albrecht μου τηλεφώνησε την Κυριακή για να μου προσφέρει μια θέση στην επίσημη ομάδα της Suzuki αντικαθιστώντας τον Justin Bogle, απάντησα κατευθείαν θετικά . Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% στην ομάδα! “

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.