Έχει ανακοινωθεί ότι ο Πρωταθλητής EMX 250 του 2017 Morgan Lesiardo θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross 2018 στην MX2 με την Marchetti Racing Team και KTM 250 SX-F.

Morgan_Lesiardo_1

Ο 18χρονος, που γεννήθηκε στην Cantù, έρχεται από το επιτυχημένο 2017 όπου κέρδισε τον τίτλο EMX 250. Εκτός από την επιτυχία του στο EMX 250 έχει επίσης 2 τίτλους ευρωπαϊκού Supercross και το 2015 ήταν μέλος της Team Italy όταν κέρδισε το MXoEN στο Pietramurata του Trentino.

Morgan Lesiardo : «Το 2017 ήταν για μένα ένα ιδιαίτερο έτος με πολλά μικτά συναισθήματα. Ήταν καταπληκτικό να κερδίσω στο EMX250 αλλά τώρα πρέπει να σκεφτώ το πρωτάθλημα MX2 και είμαι βέβαιος ότι ο Marchetti μπορεί να μου προσφέρει καλές συνθήκες για να κάνω το καλύτερο δυνατό. Έχω δοκιμάσει ήδη τη μοτοσυκλέτα και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πρώτη μου πλήρη περίοδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2″.

Ο Marchetti (διευθυντής ομάδας) : » Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην MX2 με Ιταλό αναβάτη. Ο Morgan έχει όλη την ικανότητα να φτάσει σε καλή θέση το επόμενο έτος, δείχνοντας καλή αντοχή και προθυμία να βελτιωθεί ακόμη και σε δύσκολες στιγμές. Στόχος μας είναι να τον υποστηρίξουμε ».

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.