Μεγάλη απώλεια για την ομάδα της Γερμανίας ήταν ο Ken Roczen που δεν συμμετείχε πέρυσι στο MX των Εθνών στην Ιταλία.

ken roczen

Κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο Supercross στο Ντόρτμουντ, υπήρχαν Γερμανικές δημόσιες διαβεβαιώσεις ότι ο Roczen θα είναι φέτος στο MX των Εθνών για την ομάδα της Γερμανίας.

Roczen έχει πολλές επιτυχίες στο MX των Εθνών, εκτός από το γεγονός ότι πολλές φορές κέρδισε την κατηγορία MX2, πήρε το 2012, μαζί με τον Max Nagl και Marcus Schiffer τη νίκη της ομάδας στην πίστα του Lommel.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.