Ο αναβάτης της Autotrader / Yoshimura Suzuki Justin Bogle, θα χάσει την έναρξη του Monster Energy Supercross 2018 αυτό το Σαββατοκύριακο στο Anaheim, όπως έγινε γνωστό απο την ανακοίνωση της ομάδας του. Σύμφωνα με την ομάδα, η Bogle ανακάμπτει από ένα τραυματισμό. 

justin bogle

Μετά την ένταξη στην ομάδα αυτή τη σεζόν, μετά από ένα χρόνο με Suzuki RCH, Bogle έχει υποστεί διάσειση μετά απο μία άσχημη πτώση που είχε στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Monster Energy Cup 2017. Στη σημερινή ανακοίνωση, η ομάδα δεν διευκρίνισε τον ακριβή τραυματισμό που θα κρατήσει τον Bogle εκτός αυτό το Σαββατοκύριακο.

Justin Bogle: “Η εκτός εποχής ήταν δύσκολη για μένα. Είχα ένα ατύχημα στο Monster Energy Cup τον Οκτώβριο, και έπειτα είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα ενώ ήμουν στη Φλόριντα. Το δεύτερο περιστατικό με έφερε πίσω. Είναι δύσκολο, διότι και τα δύο συμβάντα ήταν τυχαία ατυχήματα. Είχα μεγάλες προσδοκίες για τη σειρά Supercross του 2018. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να επιτύχω ορισμένους από αυτούς τους στόχους τώρα. Πρέπει να καταλάβω το σώμα μου πριν μπορέσω να γυρίσω πίσω στους αγώνες. Πρέπει να γυρίσω στην μπάρα εκκίνησης πολύ σύντομα. “

Δεν ανακοινώθηκε το πότε θα επιστρέψει στους αγώνες, αλλά ο διευθυντής της ομάδας Jeremy Albrecht δήλωσε ότι θα επανεκτιμηθεί μετά το Anaheim.

Jeremy Albrecht: «Είμαστε απογοητευμένοι που ο Justin θα χάσει το Anaheim 1. Είναι η αρχή μιας νέας σειράς και η Bogle θέλει να ξεκινήσει τα πράγματα με το δεξί. Ωστόσο, σε αυτό το άθλημα συμβαίνουν τραυματισμοί. Θα αξιολογηθεί μετά το Anaheim, τότε θα έχουμε μια καλύτερη ιδέα για τον Justin. “

Λ. Ιωαννίδης
Read more at https://www.mxbars.net/2018/01/03/justin-bogle-out-anaheim-1-sx-2018/#bakJ42cJpTlPJfOo.99

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.