Ο αναβάτης της Autotrader Monster Energy JGRMX Toyota Yamaha Team υπέστη ελαφρύ τραυματισμό πριν τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στο Anaheim1 που όπως φαίνεται θα του κοστίσει την Σεζόν.

barcia1

Ο τραυματισμός είναι στην περιοχή του αντίχειρα. Αυτό συνέβη σε δόκιμες που έκανε η ομάδα με τον Barcia στην California, μια εβδομάδα περίπου πριν από τον πρώτο αγώνα. Ο τραυματισμός φαινόταν ασήμαντος αλλά δεν του επέτρεπε να ζορίσει πολύ την περιοχή, πράγμα που έγινε με την συμμέτοχη του στους 2 πρώτους αγώνες. Στο μέσο της περασμένης εβδομάδας όταν επιχείρησε να οδηγήσει πάλι ένιωσε ενοχλήσεις και διαπιστώθηκε πως έχει σχισμένο ωλένιο σύνδεσμο. Θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση αυτήν την εβδομάδα για να αποκατασταθεί 100% η ζημία.

Ο Justin Barcia θέλει να ευχαριστήσει όλη την ομάδα του, που τον στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλους του χορηγούς και τους θαυμαστές που τον στηρίζουν σε κάθε του στιγμή.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.