Τις τελευταίες ώρες ο Justin Barcia έχει κυκλοφορήσει μια επιστολή με την οποία ευχαρίστησε JGR MX για την υποστήριξή τους, το συμβόλαιό του με την ομάδα κλείνει και κανείς δεν έδωσε νεύμα ανανέωσης, τώρα κοιτάει προς το μέλλον. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την αποχαιρετιστήρια επιστολή προς την ομάδα και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Εμείς αναμένουμε νέα για την συνέχεια του Justin για το 2017.

barcia

Justin Barcia: Γεια σε όλους,

Αν και αυτή η σεζόν τελειώνει το ίδιο με την ομάδα Joe Gibbs Racing. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στη JGR για όλα όσα έχετε κάνει ξεκινώντας με τον προπονητή ο οποίος είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ήταν χαρά μου να τον γνωρίσω κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών. Οι Coy και Jeremy έχουν εργαστεί σκληρά για να προσφέρουν την καλύτερη ευκαιρία για επιτυχία στην πίστα και εκτός, όπως και όλη η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του μηχανικού μου, Ben που κάνει πάντα το καλύτερο για μένα. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

Ερωτήθηκα από πολλούς ανθρώπους τι θα συμβεί στο μέλλον για μένα και εγώ θα σας ενημερώσω το συντομότερο. Προς το παρόν πρόκειται να κάνω ένα μικρό διάλειμμα για να αφήσω το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου να ηρεμήσει και στη συνέχεια να επιστρέψω στην δουλειά για να προετοιμαστούν για το 2018, έτσι ώστε όταν προκύψει μια ευκαιρία, να είμαι έτοιμος. Ανυπομονώ για την εκ νέου ομάδα και δείχνω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την αρραβωνιαστικιά μου Amber, η οποία ήταν ο βράχος μου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο των τραυματισμών μου. Τους γονείς μου οι οποίοι μπορώ πάντα να υπολογίζω για ό, τι χρειάζομαι, χρωστάω πολλά σε αυτούς, καθώς και στον Δρ Steve Navarro ο οποίος είναι πάντα κοντά μου. Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μου που ήταν κοντά μου, τα social media και θα εργαστώ σκληρά για να τους κάνω υπερήφανους στην επόμενη σεζόν.

Ευχαριστώ για όλα και θα τα ξανά πούμε σύντομα.

JB51

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.