Ο Justin Barcia θα αντικαταστήσει τον Davi Millsaps στους πρώτους έξι γύρους του Monster Energy Supercross λόγο τραυματισμού. 

justin barcia

Ο Davi Millsaps αναβάτης της Monster Energy / Knich / Yamaha Factory Racing έκανε χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα λόγω επιπλοκών με τον αριστερό του αγκώνα που έσπασε στις αρχές Οκτωβρίου στο Monster Energy Cup.

Keith McCarty, Διευθυντή του τμήματος Motorsports Racing Division για την Yamaha Motor Corporation, ΗΠΑ: «Ελπίζαμε αρχικά ότι ο σπασμένος αγκώνα του Davi δεν θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, αλλά ήταν ένας ιδιαίτερα δύσκολος τραυματισμός, οπότε έκανε χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα. Ελπίζουμε ότι η διαδικασία της επέμβασης θα βελτιώσει το χρονοδιάγραμμα για την ανάκαμψη του. «

Justin Barcia: «Πρώτα απ ‘όλα, εύχομαι στον Davi καλή ανάρρωση. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω με την Yamaha και ειδικά για να τρέξω για την ομάδα της Yamaha Factory. Είμαι υπερήφανος που έχω τον αριθμό μου 51 στο ολοκαίνουργιο 2018 YZ450F.» 

Ο ομόσταυλος του Davi Cooper Webb, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό αντίχειρα κατά τη διάρκεια του Monster Energy MXGP ΗΠΑ στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντας τον περασμένο Σεπτέμβριο, τώρα είναι καλά στην υγεία τους και αναρρώνει. Αυτή την εβδομάδα, ο ίδιος και η ομάδα θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη δοκιμή προ-σεζόν στην πίστα Supercross Yamaha στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το γύρο του Monster Energy Supercross στις 6 Ιανουαρίου στο Αnaheim της Καλιφόρνια.

Cooper Webb: «Οδήγησα την περασμένη εβδομάδα σε μερικές υπαίθριες πλαγιές στη νότια Καλιφόρνια και ήταν υπέροχα. Ο αντίχειρας μου δεν μου έδωσε κανένα πρόβλημα. Επίσης, δούλεψα σκληρά με την μοτοσυκλέτα ώστε να είμαι σε όσο το δυνατό σε καλύτερη κατάσταση και είμαι πραγματικά έτοιμος. Η νέα 2018 YZ450F είναι μια φανταστική μοτοσυκλέτα, οπότε ξέρω ότι δεν θα υπάρξει πολύς χρόνος για το A1. Απλώς πρέπει να κάνω πολλές ώρες για να αποκτήσω την πλήρη ταχύτητα και να είμαι έτοιμος για το A1.»

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.