Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε πως ο Julien Lieber θα μεταβεί στην Monster Energy Kawasaki Racing Team στην κατηγορία MXGP του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM Motocross την επόμενη σεζόν.

Schermata-2017-08-09-alle-00.01.12

Ο Lieber είχε ένα καλό Σαββατοκύριακο στο GP του στο Lommel το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πήρε το πέμπτο βάθρο στην MX2, επιλέχθηκε ως μέλος της Βελγικής ομάδας για το επερχόμενο Motocross των Εθνών και υπέγραψε σύμβαση για να αγωνιστεί με την εργοστασιακή Kawasaki KX450-SR την επόμενη σεζόν.

Ήταν το κύριο σημείο μέχρι στιγμής για μια θαυμάσια σεζόν κατά την οποία έκανε μια συγκλονιστική επιστροφή ως ιδιώτης στην MX2. Ήδη θεωρείται ένας από τους πιο ελπιδοφόρους Βέλγους αναβάτες μετά την κατάταξη στην έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 και το βάθρο με την ομάδα του Βελγίου στο MX των Εθνών, ο Julien πέρυσι είχε πολλούς τραυματισμούς και πέρασε αρκετό χρόνο σε νοσοκομεία και κέντρα ανάκαμψης μετά από χειρουργική επέμβαση και στους δύο γοφούς. Επέστρεψε στην μοτοσυκλέτα του αυτή τη σεζόν και εξέπληξε πολλούς όταν πήρε την πρώτη θέση βαθμολογικά στην MX2 στην Ινδονησία και αργότερα επιβεβαίωσε ότι επέστρεψε στην καλύτερη του μορφή με πέντε βάθρα μέχρι στιγμής.

Αγωνιστικά φέτος στην ιδιωτική του ομάδα, ο Julien που έκλεισε τα 23 χρόνια του τον Ιούνιο, έχει ήδη εμπειρία στα 450cc καθώς αγωνίστηκε στη Γαλλική σειρά στην κατηγορία αυτή πριν από πέντε χρόνια. Θα ακολουθήσει την επόμενη σεζόν τον Clement Desalle και θα αρχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα αμέσως μετά τον Motocross των Εθνών τον Οκτώβριο.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.