Μετά την δέκατη συμμετοχή του στο Ντακάρ 2016 ως επίσημος οδηγός για τη Red Bull KTM, ο Jordi Viladoms αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του με την αποδοχή της θέσης αθλητικού διευθυντή Ράλι στην αυστριακή μάρκα.

Jordi  Viladoms

Η KTM αναγνωρίζει ότι ο νέος ρόλος ως αθλητικός διευθυντής ο Viladoms θα είναι ένα πολύ σημαντικό τμήμα της KTM ράλι μετά την αποχώρηση του Marc Coma, και αφού πέτυχε την 15η νίκη του Ράλι Ντακάρ, τον Ιανουάριο.

Πήρε τη δεύτερη θέση στο Ντακάρ το 2014 και ήταν δεύτερος στο Παγκόσμιο Cross Country Rally το 2012, εκτός από τη νίκη του Ράλι της Σαρδηνίας. Επίσης, μέρος των ρεκόρ είναι η τέταρτη θέση που κατέκτησε στο 2010 Ντακάρ, πολλά βάθρα σε διαφορετικά FIM Cross-Country Ράλι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αρκετές νίκες σε στάδια.

Viladoms Dakar

Jordi Viladoms : « Νομίζω ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να τελειώσω την καριέρα μου. Άρχισα να οδηγώ απο έξι ετών και μέχρι τώρα πάντα πίστευα ότι το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να απολαύσεις τον αγώνα, ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια στα ράλι. Αισθάνομαι υπερήφανος για όσα πέτυχα και αυτό που μου έδωσε το άθλημα. Έχω προσπαθήσει πάντα να σέβομαι όλους τους ανθρώπους που είναι μέρος του αθλήματος και ελπίζω αυτό που έχει απομείνει από μένα όλα αυτά τα χρόνια να είναι καλό. Μετά την πρόταση της KTM όλα ήταν εύκολο και φυσικά. Ξεκίνησα με το ρόλο του «ηγέτη» πριν από το Ντακάρ και όλα πήγαν μια χαρά. Έχω παρατηρήσει ότι νιώθω πιο πρόθυμος ως αθλητικός διευθυντής από οδηγός. Είναι μια πολύ γλυκιά στιγμή, νομίζω ότι είμαστε η« ομάδα όνειρο »του ράλι και έχουμε όλα τα κομμάτια για να κάνουμε μια καλή δουλειά. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μετά την κατάκτηση του 15ου Ντακάρ συνεχίζω. Οι αναβάτες της KTM είναι θεαματικοί, ο καθένας έχει ένα μεγάλο ταλέντο και τη σωστή νοοτροπία, καθώς και μια μεγάλη επιθυμία να βελτιώνετε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που με βοήθησε να πάρω την απόφαση, που πιστεύουν σε μένα, με σέβονται και το να συνεργαστείς μαζί τους είναι μια πολυτέλεια.

Δεν θα ξεχάσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία είναι πολλά, και όλους μου τους χορηγούς, έχουμε κάνει πολλά και ζήσει απίστευτα χρόνια με αυτό που μας συναρπάζει.»

viladomsKTM

Alex Doringer (KTM Rally Team Διευθυντής): «Τους τελευταίους μήνες, και ιδιαίτερα κατά το τελευταίο Ντακάρ, είδαμε πόσο σημαντικός είναι ο Jordi Viladoms για την ομάδα μας και για τη νέα γενιά των οδηγών. Επιπλέον, η έδρα του Jordi Viladoms στην Ισπανία συναντά ιδανικές συνθήκες για την κατάρτιση των πιλότων και για την προετοιμασία της δοκιμής στο Μαρόκο. Γνωρίζουμε ότι χάνουμε έναν από τους καλύτερους πιλότους μας, αλλά έχει να δώσει πολλά και σημαντικά πράγματα ακόμα απο άλλη πολύ θεμελιώδη θέση».

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.