Στο τέλος του πρώτου ΜΧ2 αγώνα της Ταϊλάνδης Motocross Grand Prix, τέσσερις αναβάτες μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο για εξετάσεις.

jorditixiersuspendedforonemonthfromgpseries_550c58bd1db4e

Τρεις από αυτούς, # 1 Jordi Tixier, # 91 Jeremy Seewer και # 243 Tim Gajser, υπέφεραν από θερμοπληξία και αφυδάτωση. Στους τρεις αναβάτες απαγορεύτηκε να λάβουν μέρος στο δεύτερι αγώνα από τον Chief Medical Officer και της FIM Ιατρικός Διευθυντής, σύμφωνα με την FIM τον Κώδικα Ιατρικής.

Ενώ λάμβαναν τις ιατρικές συμβουλές, ο Jordi Tixier επιτέθηκε στον Chief Medical Officer της FIM τον Ιατρικός Διευθυντής. Αυτό θεωρείται απαράδεκτη συμπεριφορά και παράβαση των κανονισμών της FIM Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Διεύθυνση Αγώνας ζήτησε ακρόαση κατά την οποία ο Jordi Tixier παραδέχθηκε τα πραγματικά περιστατικά.

Η απόφαση της Διεύθυνσης αγώνα ήταν να επιβάλει πρόστιμο ύψους € 5,000.- καθώς και απαγόρευση συμμετοχής για ένα μήνα αρχίζοντας από τις 8 Μαρτίου 2015 για τον Jordi Tixier, σύμφωνα με του Motocross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κανονισμών.

Ουδεμία αναίρεση ασκήθηκε απο τους Αγωνοδίκες της FIM. Η απόφαση αυτή του αγώνα είναι τελική.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.