O Βέλγος Clement DeSalle θα είναι ο μοναδικός αναβάτης που θα εκπροσωπήσει την Monster Energy Kawasaki Racing Team κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο γύρων του mxpg μετά τον τραυματισμό του Jordi Tixier και την χειρουργική επέμβαση στον καρπό του αυτή την εβδομάδα.

jorditixiersuspendedforonemonthfromgpseries_550c58bd1db4e

O παγκόσμιος πρωταθλητής ΜΧ2 του 2014, Tixier, μεταπήδησε στην κατηγορία MXGP αυτό το χειμώνα, λόγω της ρύθμισης ηλικίας στην κατηγορία ΜΧ2. Ο 23χρονος Γάλλος, που ήταν μέλος της Monster Energy Kawasaki MX2 Racing Team το 2015 είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Λομβαρδίας. Είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Kawasaki αρχές του περασμένου έτους.

Ανάκαμψε μετά τον τραυματισμό στον καρπό που υπέστη στη Μάντοβα, και ήταν σε θέση να κάνει τις παραδοσιακές δοκιμές με τη νέα του ομάδα τον Νοέμβριο, αμέσως είχε μια καλή αίσθηση με τη νέα του μοτοσυκλέτα KX450F-SR Kawasaki. Εργάστηκε σκληρά για τη φυσική του κατάσταση το χειμώνα ενώ είχε ακόμα κάποιο πόνο στο δεξιό καρπό του, με περαιτέρω εξέταση αποκαλύφθηκε βλάβη των συνδέσμων και τον ανάγκασαν σε περαιτέρω χειρουργική επέμβαση στο Παρίσι από τον καθηγητή Mathoulin, έναν από τους πιο διάσημους ειδικούς.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής, αλλά ο Jordi τώρα θέλει χρόνο για να ανακάμψει πριν γυρίσει πίσω στους αγώνες.

Jordi Tixier: «Φυσικά είναι μια μεγάλη απογοήτευση να χάνεις τους πρώτους γύρους του παγκοσμίου πρωταθλήματος MXGP, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση, όπως η πιο πρόσφατη εξέταση αποκάλυψε ότι ο καρπός μου είχε ακόμα κάποια ζημιά μετά τη χειρουργική επέμβαση του περασμένου καλοκαιριού. Ο καθηγητής Mathoulin δεν ήθελε να αγωνιστώ, θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες, έτσι δεν είχα καμία άλλη επιλογή. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να βάλει βίδες ή έναν άξονα στον καρπό μου, απλά επισκεύασε το σύνδεσμο και μερικά οστά.  Θα έχω γύψο για μία εβδομάδα, μετά θα τον επισκεφθώ και πάλι για ένα check up και θα ακολουθήσω τις συμβουλές του. Είναι κρίμα. Είχα κάποιο πόνο κατά την οδήγηση της μοτοσυκλέτας αλλά όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν απλά φυσιολογικό μετά από μια τέτοια βλάβη. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και όλους τους χορηγούς μου, καθώς κανείς δεν ασκεί πίεση πάνω μου, δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω αγωνιστικά, η μοτοσυκλέτα μου είναι φανταστική και η ομάδα τόσο επαγγελματική. Είναι μια σκληρή περίοδος για μένα, αλλά εγώ θα επιστρέψω πιο δυνατός το συντομότερο και θα είμαι και πάλι σε φόρμα ».

François Lemariey (KRT μάνατζερ της ομάδας):» Φυσικά και ήταν μια σκληρή απόφαση για τον Jordi καθώς η σεζόν ξεκινά τώρα, αλλά η ομάδα δεν θέλει ένας αναβάτης να αγωνίζεται τραυματισμένος. Ο Jordi και εμείς είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά γνωρίζουμε αυτό το άθλημα, όπως και οι χορηγοί μας, οι οποίοι κατανοούν την κατάσταση. Είδαμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών πόσο δυνατός είναι ο Jordi με το 450, και θέλουμε να κάνει το ντεμπούτο του σε αυτή τη νέα τάξη πλήρως προετοιμασμένος και σωματικά έτοιμος. Η χειρουργική επέμβαση ήταν μια κοινή απόφαση, φυσικά του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα επανέλθει πιο δυνατός. «

Kawasaki Motors Europe

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.