Μετά από μια ακόμα συμμετοχή του Jonny Walker στο Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble το περασμένο Σαββατοκύριακο,η KTM Motorsports είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η σύμβαση έχει υπογραφεί με τον Βρετανό αναβάτη Extreme Enduro για την παραμονή του στην εργοστασιακή ομάδα μέχρι το τέλος του 2017.

wolker

Ο Walker είχε ήδη σύμβαση με την KTM μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και τώρα αυτό έχει παραταθεί για δύο επιπλέον έτη.

Jonny Walker: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα για άλλα δύο χρόνια. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στις εκδηλώσεις Hard Enduro, αλλά και την FIM Σούπερ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro. Είναι σημαντικό να ξέρω ότι έχω δουλειά για τα επόμενα χρόνια και τώρα πρέπει να προετοιμαστώ για το Red Bull Romaniacs τον επόμενο μήνα. »

Jonny Walker alew trem

Για τον Walker, η φιλοσοφία είναι «το καλύτερο είναι να μπορείς να δίνεις πάντα το 100%» ήταν ένας από τους τέσσερις αναβάτες που είχαν δηλωθεί από κοινού νικητές του εμφανώς δύσκολου Erzbergrodeo Hare Scramble την περασμένη Κυριακή. Ο 24χρονος, που είναι επίσης ένας αθλητής της Red Bull ήταν επίσης ο νικητής του Hare Scramble το 2014, όπου πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με ένα πολύ κυρίαρχο περιθώριο νίκης. Έχει κερδίσει επίσης το τετραήμερο Red Bull Romaniacs και το τριήμερο της Red Bull  Sky Hard Enduro. Ο Walker ξεκίνησε το 2015 με στυλ και με μια νίκη στην Ιταλία στην Πύλη της Κολάσεως, και στο Ηνωμένο Βασίλειο Tough One.

Ο Pit Beirer, διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της ΚΤΜ είπε ότι ήταν ιδιαίτερη χαρά για τον Walker που θα παραμείνει στην εταιρείας για άλλα δύο χρόνια. «Ο Jonny έχει ένα λαμπρό μέλλον και είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε μαζί του για δύο επιπλέον έτη. Είναι ένας νικητής και στις πιο ακραίες εκδηλώσεις Hard Enduro στο ημερολόγιο αγώνων και έχει το ταλέντο, την ικανότητα, την αντοχή και την αφοσίωση σε μια αγωνιστική πειθαρχία που έχει πολλές απαιτήσεις. Ο Jonny, επίσης, είναι ένα μεγάλο πρότυπο για νεαρούς αναβάτες, και με θετική προσέγγιση και την σκληρή δουλειά του, θα είναι πάντα υποψήφιος για εργοστασιακή ομάδα μας. »

Ο διευθυντής της ΚΤΜ Rally και Enduro Factory Team, Alex Doringer υπογράμμισε επίσης ότι ήταν πολύ ευτυχής που έχει τον Jonny στην ομάδα. «Έχουμε παρακολουθήσει την πρόοδο και την ανάπτυξη του Jonny τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν εκπληκτικό. Είναι όχι μόνο πολύ γρήγορος, αλλά εργάζεται και σκληρά, τόσο στην πίστα όσο και για λογαριασμό της πορτοκαλή εταιρίας μας. Έχει μια μεγάλη προσωπικότητα και είναι επίσης πολύ δημοφιλής με τους οπαδούς. Ο Jonny έχει ένα λαμπρό μέλλον μαζί μας, γνωρίζουμε και ξέρουμε ακριβώς πώς να τον προετοιμάσουμε για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.