Ο αναβάτης της KTM, Jonny Walker έχει στέψει το βλέμμα του  για την εξασφάλιση μιας τέλειας extreme enduro σεζόν στο Red Bull Sea to Sky αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία.

british-ktm-rider-jonny-walker-celebrates-winning-red-bull-romaniacs-2015-hard-enduro

Απολαμβάνοντας την καλύτερη χρονιά του στο extreme enduro μέχρι σήμερα, κατευθύνεται προς την τελική εκδήλωση στο ημερολόγιο του Red Bull Hard Enduro αήττητος το 2015. Με νίκες στην Πύλη της κόλασης, The Tough One, Red Bull Hare Scramble, Red Bull Romaniacs και στο πρόσφατο Red Bull 111 Megawatt, έχει παραμείνει σταθερά ως ο αναβάτης που θα νικήσει όλο το 2015.

Παίρνοντας μια άνετη νίκη στον αγώνα Megawatt στην Πολωνία με 2 λεπτά διαφορά, ο Walker ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα μικρό κομμάτι στην ιστορία του hard enduro.

Αν ο Walker μπορέσει και πάρει τη νίκη στην Τουρκία, σε έναν απο τους αγαπημένους του αγώνες, θα γίνει ο πρώτος αναβάτης που θα κερδίσει όλους τους extreme enduro αγώνες σε μία σεζόν και την εξασφάλιση της Red Bull, Hard enduro Grand Slam.

Jonny Walker: «Ας είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο ενθουσιασμένος για το φετινό Red Bull Sea toSky. Είναι πάντα ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες της χρονιάς, το έδαφος είναι φοβερό. Έχει τα πάντα, άμμο, δάσος και φυσικά ένα πολύ μεγάλο βουνό. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά πολύ διασκεδαστικός. Φέτος η σεζόν μου ήταν μεγάλη, έχει πάει πολύ καλύτερα από ό, τι μπορούσα να ελπίζω. Ποτέ δεν περίμενα να είμαι σε αυτή τη θέση, με στόχο για μια τέλεια σεζόν. Προσωπικά, νιώθω σαν να έχω κάτι να αποδείξω στην Τουρκία. Είχα μία εκπληκτική εμφάνιση εκεί το 2013 όταν κέρδισα κάθε μέρος του αγώνα, αλλά στη συνέχεια, πέρυσι τερμάτισα δεύτερος πίσω απο τον Graham Jarvis. Θέλω να τελειώσω την extreme enduro σεζόν στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου. »

Red Bull xtreme Enduro Παγκόσμια Κατάταξη 2015.

1. Ο Jonny Walker (KTM) 100

2. Graham Jarvis (Husqvarna) 82

3. Alfredo Gomez (Husqvarna) 63

4. Ανδρέας Lettenbichler (KTM) 56

5. Lars Enockl (KTM) 33

6. Mario Roman (KTM) 28

7. Ο Jonathan Richardson (KTM) 24

8. Ο Ben Hemingway (Beta) 23

9. Philipp Scholz (KTM) 20

10. Dan Χέμινγουεϊ (Beta) 15 …

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.