Μετά την συμφωνία με τον Giovanni Sala που ανέλαβε το τιμόνι της αγωνιστικής ομάδας, η Gas Gas συνεχίζει τις κινήσεις της ώστε τις επόμενες εβδομάδες να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

22782211_1516956721716528_1238820496_n

Η πρώτη κίνηση των Ισπανών ίσως προκαλεί ερωτηματικά για κάποιους καθώς ο Γάλλος Johnny Aubert είχε αποσυρθεί πέρσι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε ηλικία 36 ετών, ενώ υπάρχουν αρκετοί αναβάτες αυτή την στιγμή που δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Είναι σίγουρο ότι ο ρόλος του Γάλλου θα είναι πολλαπλώς στην ομάδα της Gas Gas δίνοντας κύρος, καθώς έχει κατακτήσει στο παρελθόν δυο παγκόσμιους τίτλους, δεύτερον θα συμμετέχει σε κάποιο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ θα κάνει και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Ο Johnny Aubert θα αγωνιστεί στην Ε3 με το Gas Gas EC300 σε μια κατηγορία που την γνωρίζει καλά.

Οι κινήσεις της δεν σταματούν εκεί καθώς ακόμη μια συμφωνία έχει ολοκληρωθεί για τον ισπανικό οίκο και αναμένεται το τυπικό της ανακοίνωσης, καθώς ο επίσης Γάλλος Christophe Nambotin από ότι όλα δείχνουν θα ανήκει στην ομάδα για τον επόμενο χρόνο.

Αναμένετε η Gas Gas στο ΜΟΤΟ- show EICMA του Μιλάνο στις αρχές Νοεμβρίου να ανακοινώσει την πλήρη σύνθεση της ομάδας της.

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.