Το Rally Dakar 2016 ξεκίνησε με τον Joan Barreda να κάνει μια ωραία εμφάνιση και να παίρνει τη νίκη στον πρόλογο 11 χιλιομέτρων στα βόρεια του Μπουένος Άιρες.

Joan Barreda

Το Ντακάρ άνοιξε την αυλαία με μεγάλη προσέλευση από το Αργεντινό πλήθος που έδωσε στους αγωνιζόμενους μια ζεστή υποδοχή και την 38η έκδοση του σκληρότερο αγώνα του κόσμου να ξεκινάει από το Tecnopolis πάρκο στην πρωτεύουσα.

Η χρονομετρημένη ειδική διαδρομή του προλόγου ήταν μια σύντομη, 11 χιλιομέτρων για να ζεσταθούν οι μηχανές και αναβάτες και να προσαρμοστούν στο κλίμα της περιοχή Μπουένος Άιρες. Ο Joan Barreda ήταν ο ταχύτερος της ημέρας. Ο FARIA Ruben ήταν ο δεύτερος καλύτερος αναβάτης με τρίτο τον RODRIGUES Helder.

Αποτελέσματα πρώτης δεκάδας:
1 BARREDA Joan HRC 06’27
2 FARIA Ruben Husqvarna + 00’00
3 RODRIGUES Helder Yamaha + 00’03
4 VAN Μπέβερεν Adrien Yamaha + 00’04
5 METGE Michael HRC + 00’08
6 BENAVIDES Κevin ARG Honda + 00’08
7 Φαρρών Gerard Himoinsa + 00’09
8 Quintanilla Pablo Husqvarna + 00’10
9 SVITKO Ο Stefan Slovnaft + 00’11
10 VILADOMS Jordi Red Bull KTM Rally Factory Team + 00’13

Το πρώτο στάδιο του 2016 στις 3 Ιανουαρίου ακυρώθηκε λόγο του ότι τα ελικόπτερα που απαιτούνται για την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν σε σε θέση να πετάξουν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.