Σε προπόνηση χτες σε μία πίστα στη Νότια Καλιφόρνια, ο Jessy Νelson είχε μία άσχημη πτώση και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο.

Jessy Nelson

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναβάτη της KTM κατά την προπόνηση, προσγειώθηκε κάπως άτσαλα σε ένα άλμα με αποτέλεσμα την πτώση του, μια διάσειση και πιθανούς τραυματισμούς στους ώμους.

Η ομάδα του δημοσίευσε αυτήν την ενημέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

O αναβάτης της KTM Jessy Nelson κατά τη διάρκεια προπόνηση για τον αγώνα SX στο Σαν Ντιέγκο, είχε μία πτώση με μεγάλη ταχύτητα. Μετά την πτώση ο Jessy οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση. Ευτυχώς σε αυτό το σημείο η μαγνητική τομογραφία και η αξονική τομογραφία, δεν έδειξαν σοβαρούς τραυματισμούς. Ο Nelson θα περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο για την παρακολούθηση της περαιτέρω κατάστασή του. Ευχόμαστε στο Jessy ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε να τον δούμε πίσω στη δράση σύντομα.

Αυτή είναι μία κακή είδηση ​​για όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικά για τον ίδιο, ο οποίος έρχεται από μια δεύτερη θέση, στον πρώτο γύρο του 2016 Monster Energy Supercross 250 West Coast Series. Αυτή δεν είναι η πρώτη διάσειση για τον Nelson, καθώς έχασε πολλούς αγώνες το 2015 μετά απο τραυματισμούς.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.