Ο αναβάτης της Red Bull KTM Factory Racing Team, Jeffrey Herlings το βράδυ του Σαββάτου σφράγισε τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2016 στην κατηγορία ΜΧ2 μετά από μια αποφασιστική νίκη στον πρώτο αγώνα στο Charlotte Motor Speedway, USA.

herlings

Ο Ολλανδός πήρε τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο του, πολύ άξια μετά την επιστροφή του από μια σειρά σοβαρών τραυματισμών που είχε στο παρελθόν.

Στη διαδρομή για τον τίτλο, ο Herlings κέρδισε τους πρώτους 12 γύρους με την KTM του 250 SX-F, με μια δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα στην Ιταλία. Στη συνέχεια έμεινε εκτός για τρεις γύρους (Τσεχική Δημοκρατία, Lommel στο Βέλγιο και την Ελβετία) για να επουλωθεί η σπασμένη του κλείδα.

Jeffrey Herlings

Eπέστρεψε και πάλι στον επόμενο γύρο στο Assen για μια ακόμη νίκη, καθώς και στην έναρξη του πρώτου αγώνα στο Charlotte ήξερε ότι ήθελε μόνο να τερματίσει μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλο Jeremy Seewer για να πάρει τον τίτλο.

Herlings: «Είμαι σούπερ, σούπερ χαρούμενος, ειδικά μετά από όλα όσα έχουμε περάσει, ένα σπασμένο μηριαίο οστό, ένα εξαρθρωμένο ισχίο, δύο σπασμένες κλείδες και σχεδόν να έχω χάσει λίγο το δάχτυλό μου. Είναι ο τρίτος παγκόσμιος τίτλος μου και ελπίζουμε πολλά περισσότερα να έρθουν.”

JeffreyHerlings

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.