Ο αναβάτης της Red Bull KTM Factory, Jeffrey Herlingsσήμερα πήρε το πράσινο φως απο τον γιατρό του για να συνεχίσει, επιστρέφοντας στον δέκατο έκτο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην ΜΧ2 στην πίστα του Assen.

jeffrey-herlings-participará-el-próximo-año-en-mx2-600x419

O Herlings τραυματίστηκε στην κλείδα στο ολλανδικό Masters και έχασε τρεις αγώνες Grand Prix, βλέποντας το προβάδισμά του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα να λιγοστεύει από 169 βαθμούς σε 43. Τρεις αγώνες ακόμα απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με τον επόμενο να είναι στο Assen. Ο Herlings θα χρησιμοποιήσει τις προσεχείς εβδομάδες για να επιστρέψει στο Grand Prix του Assen, στις 27 και 28 Αυγούστου. Οι επόμενοι δυο αγώνες είναι στο Speedway και στο Glen Helen.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.