Αν και υπήρξε μια έντονη φημολογία ότι ο Jeffrey Herlings θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, η Red Bull KTM Factory Racing και ο Jeffrey Herlings ανακοίνωσαν ότι έχουν επεκτείνει το συμβόλαιό τους μέχρι το 2020.

Jeffrey Herlings

Ο Jeffrey Herlings, ο οποίος θα είναι 22 ετών τον Σεπτέμβριο, είχε ήδη ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΚΤΜ , αλλά η εταιρία θέλησε να επεκτείνει την συμφωνία με τον Ολλανδό αναβάτη για ακόμα τρία χρόνια.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MX2, θα κινηθεί προς τα επάνω στην κατηγορία MXGP από το 2017.

Beirer: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε και να ανακοινώσουμε το νέο συμβόλαιο με τον Jeffrey μέχρι το 2020. Ήρθε σε εμάς σε πολύ νεαρή ηλικία και τον έχουμε δει να έχει εξελιχθεί σε έναν άκρως εξειδικευμένο αναβάτη σε όλα τα εδάφη. Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός, έχοντας νικήσει 59 GP σε τόσο νεαρή ηλικία. Ο Jeffrey αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της οικογένειάς της KTM.

Herlings: » Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι με την οικογένειά της KTM. Έχω ήδη συνεργαστεί εφτά χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε πολλούς τίτλους πρωταθλήματος και πολλές νίκες μαζί. Θα προσπαθήσω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερο και είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία. Είναι μια ευκαιρία και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΜΧ2 και εγώ θα προσπαθήσω να κερδίσω τον τίτλο. «

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.