Όλα κρίθηκαν στο τέλος του Red Bull Sea to Sky με τον Graham Jarvis να φτάνει πρώτος τελικά στα 2365 μέτρα σε έναν πολύ συναρπαστικό αγώνα.

podium_red_bull_sea_to_sky_2017_02I9572

Οι Mario Roman και Wade Young ήταν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη για την Sherco με τον Ισπανό να οδηγεί μέχρι το δεύτερο Check Point και το Νοτιοαφρικανό να το διαδέχεται στην πρωτοπορία και αναλαμβάνει να δώσει αυτός ρυθμό στην κούρσα. Όλα έδειχναν ότι ο Young όδευε προς την πολυπόθητη νίκη μέχρι δυο σταθμούς έλεγχου πριν το τερματισμό, έχοντας χτίσει μια διαφορά πάνω από ένα λεπτό από τους Mario Roman και Graham Jarvis που βρίσκονταν πίσω του. Κάπου εκεί όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα για αυτόν καθώς μέχρι το επόμενο σταθμό ελέγχου είχε χάσει την διαφορά του, με τους Roman και Jarvis να βρίσκονται απειλητικά πίσω. Ο Jarvis αφού πέρασε τον Roman έφτασε τον Young και τον προσπέρασε στην προτελευταία ανάβαση. Μπήκε μπροστά παίρνοντας τελικά την νίκη σε έναν αγώνας που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς έχοντας κάποια προβλήματα με τον συμπλέκτη μετά από πτώση. Ο Young αρκετά κουρασμένος και απογοητευμένος είχε και μια πτώση σε έναν βράχο λίγα μέτρα από τον τερματισμό βλέποντας τον ομόσταυλο Roman να του παίρνει και την δεύτερη θέση αφήνοντας τον τρίτο. Ο Ισπανός Alfredo Gomez τερμάτισε στην τέταρτη θέση ενώ ο Billy Bolt κατάφερε στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής να περάσει μπροστά από τον Jonny Walker που ήταν τελικά έκτος.

Η σημερινή ημέρα ήταν κολασμένη για όλους τους ερασιτέχνες που θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία του Red Bull Sea to Sky αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα. Στην προσωρινή κατάταξη ο Στράτος Μακρής είναι 69ος καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τα μισά του αγώνα έχοντας πάντα ενοχλήσεις στην μέση του. Ο Γρηγόρης Καρπέλης έφτασε και αυτός μέχρι το έκτο σημείο ελέγχου ψάχνοντας να βρει λύσεις σε απανωτούς γόρδιους δεσμούς αν και αρχικά φάνηκε ότι θα είναι μέσα στην πενηντάδα τα προβλήματα στα τελευταία χιλιόμετρα τον έριξαν στην 73η θέση. Ο Απόστολος Μυρογιάννης πεισμωμένος από την χθεσινή του ατυχία έφτασε μέχρι την 87η θέση κερδίζοντας αρκετές θέσεις φτάνοντας μέχρι το 5ο Check Point.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.