Τον τελευταίο καιρό ο James Stewart κινείται σπασμωδικά, μετά τον τραυματισμό στο Anaheim 1, ορισμένες προσπάθειες για την αποκατάσταση δεν ήταν επιτυχής, αποφασίζοντας να μείνει εκτός για την πλήρη αποκατάσταση, και τώρα νιώθει έτοιμος. 

stewart

Ο αναβάτης της Suzuki – Youshimura Team Suzuki Factory, James Stewart #7 θα είναι και πάλι πίσω από την μπάρα εκκίνησης και ελπίζουμε ότι είναι πραγματικά 100% για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη του Main Event.

Το κίνητρο πιθανότατα να οφείλεται στο γεγονός ότι ο αδελφός του, Malcolm ξεκινάει στο πρωτάθλημα στην ανατολικής ακτής.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.