Ο αναβάτης της Yoshimura Suzuki Factory Racing  James Stewart επιδιώκει να αγωνιστεί στον τέταρτο γύρο αυτό το Σαββατοκύριακο του AMA / FIM Supercross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο O.co Κολοσσαίο στο Όκλαντ.

stewart

Ο Stewart εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από ένα χτύπημα στον πρώτο γύρο της σεζόν στο Anaheim στις 9 Ιανουαρίου, παρακάτω μιλάει για το τραύμα και την μετάβασή του στο να είναι πλήρως ικανός να αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Παρόλο που προσπάθησε Την περασμένη εβδομάδα, ο Stewart δεν αισθάνθηκε 100 τοις εκατό και επέλεξε να παρακάμψει τον 3ο γύρο στο Anaheim. Η ομάδα του δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Stewart να μιλάει σχετικά με την επιστροφή του.

» Είμαι όλο και καλύτερα κάθε εβδομάδα», είπε στο βίντεο. «Προφανώς στο Anaheim 1 ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και προσπάθησα να αγωνιστώ το επόμενο Σαββατοκύριακο και δεν ήμουν έτοιμος. Είναι κακό να παθαίνεις διάσειση, δεν είναι όπως τους τραυματισμούς που είχα, όπως ένα σπασμένο χέρι ή κάτι άλλο στο οποίο πονάς και ξέρεις τι γίνετε. Η διάσειση είναι διαφορετική. «

Yoshimura Suzuki Factory Racing: »Ο James Stewart έχει ως στόχο να επιστρέψει στις πίστες στον τέταρτο γύρο αυτού του Σαββατοκύριακου στο AMA / FIM Supercross Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο O.co Κολοσσαίο στο Όκλαντ. Ο αναβάτης με το RM-Z450, όπως λέει είναι πλήρως ικανός να αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.