Την Παρασκευή το πρωί, ο James Stewart υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Asterisk Mobile που έδειξαν ότι είναι υγιής και θα συμμετάσχει κανονικά στο δεύτερο γύρο του αμερικανικού πρωταθλήματος Supercross στο Σαν Ντιέγκο.

James Stewar

Ο μάνατζερ της Yoshimura Suzuki Mike Webb δήλωσε: » Ο James άρχισε να αισθάνεται πολύ καλύτερα τις τελευταίες δύο μέρες και είναι πρόθυμος να επιστρέψει πίσω στη δράση. Είμαστε ευτυχής που οι εξετάσεις του ήταν καλές και πήρε το ΟΚ για τον αυριανό αγώνα. Η ομάδα έχει ήδη λάβει μια προσεκτική προσέγγιση και έχουμε καταστήσει σαφές ότι μόνο αν ο James είναι πλήρως υγιής και έτοιμος θα συμμετείχε στον αγώνα.

Ενώ ο τραυματισμός του James Stewart τελικά αποδείχθηκε ελαφρύς δεν συνέβη το ίδιο με τον Jessy Nelson που στο Anaheim τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από Cooper Webb. Δυστυχώς ο τραυματισμός του μετά από πτώση σε μια προπόνηση είναι αρκετά σοβαρός και ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.