Ο Stewart δήλωσε ότι θα αγωνιστεί στις τρεις πρώτες κούρσες του Monster Energy AMA Supercross.

stewart

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα αγωνιστώ τους πρώτους τρεις αγώνες του AMA Supercross. Δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά θα κάνω το παν για να είμαι ανταγωνιστικός εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς. Μετά τις 3 κούρσες θα αποφασίσω τι θα κάνω για το υπόλοιπο της σεζόν, θα σας δω στο Anaheim 1! ”

Δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του και υπό ποιες συνθήκες θα παρουσιαστεί στο Anaheim 1 πιθανότατα όμως μετά όσα έχει ανεβάσει τον τελευταίο καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επιλογή του θα είναι ένα Honda 450 κυβικών.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.