Η Yoshimura Suzuki Racing αναφέρει ότι ο James Stewart έχει λάβει ειδοποίηση από την FIM με ποινή σχετικά με την παραβίαση αντι-ντόπινγκ. Η είδηση ​​ήρθε οκτώ μήνες μετά απο την ημέρα του ελέγχου στο Σιάτλ που πραγματοποιήθηκε το Supercross όπου η εξέταση τον έβγαλε θετικό για τις αμφεταμίνες. Η απόφαση που πήρε η FIM είναι  να μείνει εκτός για τον 2015 ο James Stewart.

2014_toronto_supercross__085-600x399

Suzuki Motor Αμερικής και Yoshimura Racing θα συνεχίσει τη σταθερή υποστήριξή του Stewart κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου και που όλοι οι φίλαθλοι ελπίζουν να τον δουν και πάλι στην μπάρα εκκίνησης το συντομότερο.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος,», δήλωσε ο Stewart. «Σχεδιάζουμε να ασκήσουμε έφεση καθώς εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η τιμωρία ξεπερνά κατά πολύ την κατάσταση, ειδικά από τότε που έλαβα δύο διαβεβαιώσεις, απο WADA και USADA ότι είμαι καθαρός. Είμαι στεναχωρημένος για τους ανθρώπου που είναι κοντά μου: Την οικογένειά μου, την ομάδα μου, τους χορηγούς μου, τους φορείς και περισσότερο από όλους τους οπαδούς. Δυστυχώς, έπρεπε να είναι πολύ ήρεμος με όλη αυτή την κατάσταση, αλλά θα πω την πλήρη ιστορία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, έτσι ώστε ο καθένας να καταλάβει τι έχουμε περάσει. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας. «

Yoshimura Suzuki Racing και ο Ο James Stewart έχουν ανακοινώσει ότι θα είναι στον πρώτο γύρο της σεζόν του AMA Supercross 2015 πρωταθλήματα το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στο Angel Stadium στο Anaheim για να υποστηρίξουν την ομάδα, τους αναβάτες και συναθλητές, τους χορηγούς αλλά και τους οπαδούς.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.