Η Yoshimura Suzuki Factory Racing και ο James Stewart έχουν φτάσει σε συμφωνία για ένα συμβόλαιο για το υπόλοιπο της καριέρας του.

jamesstewartprovisionallysuspendedafterpositivedopingtest_53a4375107f9c

Ο Stewart εκτίει σήμερα μια ποινή δεκαέξι μηνών για απαγορευμένες ουσίες όπου και βγήκε θετικός σε εξετάσεις το 2014. Μετά το Supercross στο Σιατλ ο Stewart έχασε την προσφυγή που είχε κάνει με την FIM τον Απρίλιο και δεν μπορεί να συμμετάσχει αγωνιστικά μέχρι την 11η Αυγούστου 2015.

Σε ένα δελτίο τύπου σήμερα το πρωί, η ομάδα δήλωσε ότι ο Stewart θα επιστρέψει στους αγώνες με το Red Bull Ευθεία στην Πομόνα της Καλιφόρνιας στις 11 Οκτωβρίου 2015. Ο Stewart είναι ο περσινός πρωταθλητής της εκδήλωσης.

Η anche ομάδα ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί στο Monster Energy Cup στο Λας Βέγκας στις 17 Οκτωβρίου 2015 και θα επιστρέψει στο AMA Pro Supercross και Motocross το 2016. Ο Blake Baggett αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα ως συναθλητής του Stewart.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να τελειώσω την καριέρα μου με την Suzuki,» δήλωσε ο Stewart. «Η ομάδα ήταν πολύ υποστηρικτική και ανυπομονώ να επιστρέψω. Είμαι πραγματικά ανυπόμονος και θέλω να επιστρέψω στους αγώνες. Από τότε που αναγκάστηκα να παραιτηθώ για ένα χρόνο με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο μου λείπει και πόσο πολύ θέλω να είμαι εκεί. Έχω ακόμα ανταγωνιστικό πνεύμα και θέλω να γυρίσω πίσω και να τα δώσω όλα στα τελευταία χρόνια της καριέρας μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς και τους χορηγούς που έχω κοντά μου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο να πέσει η μπάρα της εκκίνησης. «

«Είμαστε πολύ ευτυχείς για αυτή τη συμφωνία με τον James», πρόσθεσε ο μάνατζερ της ομάδας Mike Webb. «Ακόμα και όταν δεν συμμετείχε αγωνιστικά τον τελευταίο χρόνο, υποστήριξε την ομάδα Suzuki και έχει συμβάλει στην ενίσχυση της διαμόρφωσης της Yoshimura Suzuki RM-Z450.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.