Ακόμη μια επιβεβαίωση για τα όσα γράφονται κατά καιρούς στα κείμενα του Enduro-Fighter καθώς πριν ένα μήνα είχα αναφέρει ότι ο νεαρός Jack Edmondson βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Sherco.

5

Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα πως ο νεαρός Βρετανός θα είναι το νέο μέλος της ομάδας του Fabrizio Azzalin για τα επόμενα δυο χρόνια και θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro στην κατηγορία Junior και στο βρετανικό πρωτάθλημα.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.