Ο Σλοβένος αναβάτης Ivan Jakes χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του Rally Dakar, αλλά και πάλι κατάφερε να τερματίσει 15ος.

ivan-jakes

O Jakes ο οποίος αγωνίζεται με τη δική του ομάδα και οδηγάει KTM, χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στην περιοχή Salar Centenario, 300 χιλιόμετρα από τη γραμμή του τερματισμού. Αισθάνθηκε το χτύπημα, αλλά κατάφερε να συνεχίσει την οδήγηση, αν και με πόνο στο αριστερό του χέρι, κατάφερε να τερματίσει στην 15η θέση της ημέρας.

Αργότερα μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο στο Χουχούι, όπου υποβλήθηκε σε ελέγχους και έλαβε την έγκριση να συνεχίσει σήμερα.

Οι γιατροί είπαν πως η μοτοσυκλέτα του Jakes του έσωσε τη ζωή, καθώς ο κεραυνός πέρασε απο τον αναβάτη στη μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια στο έδαφος.

«Δόξα τω Θεό δεν είχε βάλει τα πόδια του στο έδαφος, διότι θα ήταν σαν ένα καλώδιο γείωσης,» είπαν μέλη της ομάδας του.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.