Ο Ολλανδός Jeffrey Herlings μπήκε αποφασισμένος να πάρει την νίκη στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, φεύγοντας από την αρχή μπροστά.

Στον τρίτο γύρο είχε μια μικρή πτώση που τον έριξε προσωρινά στη δεύτερη θέση πίσω από τον Γάλλο Romain Febvre. Μετά από μερικούς γύρους κατάφερε να ανακτήσει την πρωτοπορία και να τερματίσει πρώτος με τον Febvre να βρίσκετε στην δεύτερη θέση. Από την τρίτη θέση πέρασαν αρκετοί αναβάτες με τον Kirk Gibbs αρχικά και τους Lupino Alessandro και Lawrence Hunter να τον διαδέχονται. Τελικά τρίτος τερμάτισε ο Αμερικανός Osborne Zachary που μετά από μια μέτρια εκκίνηση κατάφερε να αναρριχηθεί.

Η Γαλλία εξακολουθεί να προηγείται έχοντας ανεβάσει την διαφορά της στους πέντε βαθμούς από την Ολλανδία, και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα πανηγυρίσει σε δυο ώρες αργότερα τον τίτλο. Στον τελευταίο αγώνα ρίχνονται οι Paulin και Febvre έναντι των Herlings και Coldenhoff, θέλοντας οι συνολικοί βαθμοί τους να μην είναι λιγότεροι από έξι στον τελευταίο αγώνα από τους Ολλανδούς.

Αποτελέσματα Race2 (MX2 + Open): 

12

Αποτελέσματα Χωρών: 

123

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.