Ο Jeffrey Herlings δεν αγωνίστηκε στην Ιταλία στον πρώτο αγώνα Internazionali d’Italia MX, καθώς αναρρώνει από έναν τραυματισμό στον καρπό.

Herlings_MXGP_2016_R08_49X4524_website

Mόλις λίγες ώρες από την έναρξη του πρώτου μεγάλου γεγονότος της σεζόν, είδηση ήταν η απουσία του Jeffrey Herlings στο paddock του πρώτου γύρου της σειράς Internazionali d’Italia MX. Ο Ολλανδός εργοστασιακός αναβάτης της KTM, υπέστη το τέντωμα ενός τένοντα στον καρπό κατά την προπόνηση στη Σαρδηνία. Αυτή τη στιγμή βρίσκετε πίσω στην Ολλανδία για να κάνει ορισμένες ιατρικές εξετάσεις, όπως έχει ενημερωθεί από τους γιατρούς πως πρέπει να ξεκουραστεί, ως προληπτικό μέτρο.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.