Αρκετές εναλλαγές είχε το τελευταίο διήμερο ο καιρός στην Karkkilan της Φιλανδίας στον πρώτο επίσημο αγώνα του Φιλανδικού πρωταθλήματος Enduro που η συμμετοχή των Giacomo Redondi και Davide Soreca έδωσε ένα διαφορετικό ενδιαφέρον στο αγώνα.

redmoto

H Παρασκευή ξεκίνησε σαν μια ηλιόλουστη ημέρα που κατέληξε με αρκετή βροχή. Το Σάββατο η βροχή σταμάτησε αλλά υπήρχε πυκνή ομίχλη κάνοντας το έργο των αναβατών δύσκολο, σε μια διαδρομή που η λάσπη ήταν περισσότερη από το χιόνι. Οι δυο αναβάτες της HONDA Red-Moto προσπάθησαν πολύ για ένα καλό αποτέλεσμα αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα λάθη στις πρωτόγνωρες συνθήκες για αυτούς αφήνοντας στις πρώτες τρεις θέσεις, τρεις πολύ χαρισματικούς αναβάτες της Φιλανδικής σχολής, που απέδειξαν ότι οι παγκόσμιοι μάλλον θα έχουν δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο Antti Hellsten ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα μπροστά από τους Toni Eriksson και Aleksi Jukola. Στην τέταρτη θέση της γενικής τερμάτισε ο Davide Soreca κερδίζοντας την κατηγορία E1, αλλά χάνοντας μια θέση στην τελευταία ειδική, ενώ ο Giacomo Redondi είχε γενικά καλό ρυθμό αλλά οι πολλές πτώσεις του, του στέρησαν μια θέση στην πρώτη τριάδα τερματίζοντας τελικά έκτος στην γενική.

1. Antti Hellsten
2. Toni Eriksson +1:04,16
3. Aleksi Jukola +1:35,47
4. Davide Soreca +2:36,42
5. Roni Kytönen +2:59,61
6. Giacomo Redondi +3:11,02
7. Jiri Leino+ 3:19,52
8. Alexander Wiik +3:25,67
9. Antti Ahtila +3:52,80
10. Lari Jukola +3:57,52

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.