Τίτλοι τέλους για την 14η έκδοση του RED BULL ROMANIACS 2017 που δοκίμασε τις αντοχές όλης της elite του παγκόσμιου extreme Enduro, κλείνοντας για ακόμη μια χρονιά με το περίφημο Gușterița Hill.

podium-red-bull-Romaniacs-2017_3621_1200

O Graham Jarvis έχοντας κερδίσει τις τρεις πρώτες ημέρες προτίμησε να κινηθεί σε ασφαλή μονοπάτια δίνοντας χορό στους Manuel Lettenbichler και Paul Bolton. Οι δυο αναβάτες κινήθηκαν μαζί σε όλη την διάρκεια της ημέρας δίνοντας βοήθειες ο ένας στον άλλο όπου χρειάστηκε. Tελικός νικητής ο νεαρός Lettenbichler αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Bolton. Ο David Knight επέστρεψε στην τελευταία ημέρα έχοντας τον τρίτο χρόνο μπροστά από τους Brett Swanepoel, Graham Jarvis και Travis Teasdale. Στην τελική κατάταξη ο Graham Jarvis ήταν ο μεγάλος νικητής για έκτη φορά μπροστά από τους Mario Roman και Paul Bolton.

Ο Graham Jarvis μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω κερδίσει έξι φορές το ROMANIACS, είναι κάτι περισσότερο από αυτό που θα ονειρευόμουν ποτέ. Προφανώς κάθε χρόνο γίνεται πιο δύσκολο και σκληρότερο, και ο καθένας αυξάνει τον ρυθμό, δεν μπορώ να το πιστέψω πραγματικά, είναι απλά μια απίστευτη εμπειρία. Ήμουν ευτυχής να φτάσω στο τέλος. Δεν υπάρχουν μυστικά γι ‘αυτό, απλά έπρεπε να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου και να παραμείνω εκτός προβλημάτων, γνωρίζοντας πότε να πάω γρήγορα και πότε ασφαλή. Πέρασα από πολλά συναισθήματα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών και είμαι τόσο κουρασμένος. Δεν μπορώ να αισθανθώ τίποτα, απλά θέλω να πάρω μια μπύρα και να καθίσω και να χαλαρώσω. »

Ο Βραζιλιάνος Bruno Crivilin ήταν ο τελικός νικητής της Silver με τον Έλληνα Ανδρέα Παραγιό να πετάει την τελευταία ημέρα στην 44η θέση. Ο Έλληνας απέδειξε ότι είχε αστείρευτες δυνάμεις κρατώντας πάντα το καλύτερο για το τέλος κάθε ημέρας. Η επίδοση του πραγματικά φανταστική, 52ος στην Silver που τον κατατάσσει στην elite του αθλήματος, κινούμενος μέσα από πολλά κολασμένα μονοπάτια της Gold.

paragios1

Ανδρέας Παραγιός: «Την σημερινή ημέρα είχα πολύ ενέργεια και δυνάμεις φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένοιωθα πολύ σίγουρος προσπερνώντας τους αναβάτες που βρισκόταν μπροστά μου ενώ αυτοί έπαιρναν τα μηχανάκια στα χέρια. Ήταν πραγματικά απίστευτο, θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν όλες αυτές τις μέρες. «

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.